کد خبر: ۱۴۰۴
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۳
تعداد نظرات: ۱۸ نظر
با همكاری مركز بررسی جرايم سازمان يافته و شبكه خبر سيما:
مستند مرزهای شیشه ای با هدف تبیین واقعیات موجود در فضاي مجازي با رویکردی مستند- تحلیلی از 22 تیرماه سالجاری در شبكه خبر سيما در حال پخش است. بررسی سیر تاریخی جنگ نرم در اعصار گوناگون، خطرات ناشی از هجوم نرم در فضای مجازی، وظایف خانواده، دانشگاه و حوزه های علمیه در رویارویی نرم در فضای مجازی، ردپای صهیونیزم در فضای مجازی، هزينه‌هاي اجتماعي جنگ نرم، جوانان و جنگ نرم، باورهاي ديني و جنگ سايبري و دیگر موضوعات مرتبط در این برنامه مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
گرداب- امروزه برای فتح کشورها، دیگر نیازی به بمباران و لشکر کشی و حمله به مراکز حیاتی نیست، یک مودم و یک PC کافیست!

این جمله ای است که امروزه بسیاری از سیاستمداران و تئوریسین های غربی بر آن تأکید دارند و جنگ سایبری در ادامه پروژه های جنگ نرم کشورهای استعاری در بسیاری از کشورها که استقلالشان منافع آنها را به خطر انداخته، با جدیت در حال پیگیری است و دشمنان به دلیل ویژگی خاص این نوع جنگ، جمعیت هدف جوان، شکاف نسلی و متأسفانه عدم اطلاع بسیاری از مسئولان در کشورها از جمله کشورمان از فضای مجازی و خطرات آن به سرعت در حال پیشبرد اهداف خود هستند. به طور حتم آشناسازی عموم و به طور خاص مسئولان و تصمیم گیران کشور از اتفاقاتی در حوزه اینترنت و فضای سایبری در حال رخ دادن است و خطرات هولناکی که می تواند اثرات غیر قابل جبرانی بر پیکره جامعه و خانواده ها داشته باشد، از جمله وظایف رسانه ملی است.

شاید بتوان بهترین تعبیر در مورد جنگ سایبری را با تشبیه کردن این جنگ به مونواکسید کربن فرهنگی مطرح نمود. حمله ای که نه شکل واضح و مشخصی دارد و نه اینکه به راحتی قابل تشخیص و پیگیری است. در این بین رسانه های داخلی و مسئول وظیفه دارند با معرفی فضای کلی حاکم بر جنگ سایبری، ابزارهایی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهند که همچون حسگری قوی در لحظه، به شناسایی این مونواکسیدهای پراکنده در فضای مجازی اقدام نمایند و قبل از اینکه فضای کلی جامعه از اثرات این حمله و جنگ دچار مسمومیت شدید گردد، دستی جنبانده! و حرکتی عاجل در راستای تغییر وضعیت موجود نمایند.

با توجه به حساسیت بالای این مسئله مرکز بررسی جرایم سازمان یافته فضای مجازی سپاه به عنوان متولی رصد و پیگیری جرایم در فضای مجازی با همکاری گروه سیاسی شبکه خبر برنامه مرزهای شیشه ای را با هدف تبیین واقعیات موجود در این فضا با رویکردی مستند- تحلیلی به تهیه کنندگی محسن احمدی در دست تولید و پخش دارد که از 22 تیرماه سالجاری پخش آن آغاز شده است.

بررسی سیر تاریخی جنگ نرم در اعصار گوناگون، خطرات ناشی از هجوم نرم در فضای مجازی، وظایف خانواده، دانشگاه و حوزه های علمیه در رویارویی نرم در فضای مجازی، ردپای صهیونیزم در فضای مجازی، هزينه‌هاي اجتماعي جنگ نرم، جوانان و جنگ نرم، باورهاي ديني و جنگ سايبري، شيوه‌ هاي معمول در جنگ سايبري، سربازان جنگ سايبري، امنيت داخلي و جنگ سايبري، قبح شكني در فضاي مجازي، ضعف قانوني در پيگيري تخلفات سايبري، ارتش سايبري، شيوه‌هاي توليد محتواي فارسي در جهت بي اعتقاد نمودن جوانان، ارتش سایبری و ضروت وجود آن و دیگر موضوعات در این برنامه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بهره گیری از اعترافات متخلفین و قربانیان فضای مجازی که به نوعی شکل جدیدی از تخلفات و جرایم در مورد آنها مطرح شده است از بخش های اصلی برنامه مرزهای شیشه ای است که از نظر محتوایی به غنای هر چه بیشتر آن منتهی می شود.

زمان پخش برنامه روزهای یکشنبه و سه شنبه، ساعت 12:45 و 19:45 می باشد. زمان تكرار اين مستند 19:45 همان روز و 12:45 و 19:45 روز بعد خواهد بود.
 
* این مستند در حال حاضر در بخش چندرسانه‌ای سایت "گرداب" است و انتشار آن نیز ادامه دارد.


 
اخبار مرتبط:
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱۸
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۲
سلام
کاش فیلم آن را دربخش چند رسانه ای برای دانلود قرار می دادید.
مدیر پایگاه دوست گرانقدر سلام
مستند مرزهای شیشه‌ای از اوایل شهریورماه در بخش چندرسانه‌ای برای دانلود قرار گرفته و انتشار آن همچنان ادامه دارد. همچنین این مستند در پایان همین خبر در ذیل عنوان مطالب مرتبط منتشر شده است.
مؤید باشید
مدیریت سایت "گرداب"
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۸
سلام
خواهشا این نوع کارها رو زودتر برای دانلود و مخصوص بلوتوث کردن قرار بدهید
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۴
سلام
مرسی
ناشناس
|
-
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۴
اون سه قسمتی که مربوط به بازی رایانه ای است کی برای دانلود قرار می دهید؟
مدیر پایگاه کاربر گرانقدر سلام
مستند مرزهای شیشه‌ای تا آخرین قسمت در سایت قرار خواهد گرفت و تاکنون نیز 12 قسمت آن منتشر شده است. قسمت‌های مدنظر خود را از بخش چند رسانه‌ای سایت دنبال فرمایید.
سربلند باشید
مدیریت سایت
"گرداب"
پاسخ ها
پنهان
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۰:۱۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۷
سلام ... حجمش رو کم نمی کنید !؟ مثلا هر قسمت رو دو پارت 10 مگی کنید ...
احمد*م
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۵۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۳
با سلام راز آرماگدونها را نیز در سایت برای دانلود قرار دهید تا ما معلمان برای دانش آموزان دبیرستانی در مدرسه و مساجد پخش کنیم و توضیح کاملی از دسایس غربیها برای جوانان با مستندات این چنینی ارائه دهیم
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
دساسیس؟!
حالا باز خوبه ما غرب زده ایم نه عرب زده !
باباکوهی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۶:۴۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۵
ممنون از زحمات شما سربازان خط مقدم جنگ نرم با ایادی استکبار و فتنه
بنده خدا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۰۵ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۶
خدا قوت
SAEID
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۶
كليپي دراين مورد قراردهيد
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۵:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
سلام
مستند دنیای مجازی که از شبکه خبر در حال پخش هست با این مستند چه تفاوتی داره
اگر ممکن هست اون رو هم برای دانلود قرار دهید.
بسیار متشکرم.
سیاوش
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
واقعا خسته نباشید
خدا قوت
میلاد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۳۰
دوستان عزیز برای دانلود کردن ویدئوهای قرار داده شده میتونید از نرم افزار Internet Download Maneger که قابلیت دانلود فایلهای ویدئویی رو هم داره استفاده کنید .
Jailyn
|
CHINA
|
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
Wham bam thank you, ma'am, my qeutsoins are answered!
پاسخ ها
farid
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۰۳:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۵
خارجی جان دردت چیه برو زندگیتو بکن اومدی گرداب چیکار ولی گرداب دموکراسی بالایی داره بیا عزیزم راحت باش
امینی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۲
با سلام و خسته نباشید خدا قوت
پاسخ ها
هادی
| UNITED KINGDOM |
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
فرید جان خودتم می فهمی چی می گی؟ مگه گرداب ارث باباته؟ به تو چه ربطی داره؟
farman
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
هر کشوری دل به امریکا ببندد روزی به چالیه گودی خواهد افتاد مثل صدام وغیرو غیره < دوستی با امریکا مثل دوستی قدیم هر برده ای که به دردش نمی خورد زنده بگور می کرد >قبل از انقلاب با امریکا رابطه داشتیم نه pشرفتی داشتیم نه از علم خبری بود
نام:
ایمیل:
* نظر:
* كد امنيت:
Chaptcha