این اطلاعیه می افزاید که عوامل اصلی راه اندازی و اداره این شبکه ها مورد حمایت "سرویس های امنیتی کشورهای بیگانه نیز قرار داشته اند" اما به نام بازداشت شدگان، کشورهای حامی آنان و نوع حمایتی که از آن برخوردار می شدند اشاره ای نکرده است.
به گفته مرکز بررسی جرائم سایبری سپاه پاسداران، براساس "مستندات و اعترافات صریح" بازداشت شدگان، آنان با طراحی و تشکیل شبکه های پیچیده، قصد پیشبرد اهداف دشمن در "پروژه براندازی نرم" را داشتند و برای این منظور، اقدام به راه اندازی سایت های ضد دینی، مستهجن و ضد انقلابی کردند.
این مرکز در اطلاعیه خود افزوده است که عوامل اصلی این طرح، "افراد فعال در این عرصه را شناسایی می کردند و با برقراری ارتباط، به پشتیبانی فنی و مالی، خط دهی و هدایت آنان می پرداختند" اما مشخص نکرده است که افرادی که شناسایی می شدند در "عرصه" راه اندازی و اداره سایت های اینترنتی فعالیت داشتند یا "عرصه" عملیات براندازی.
اگرچه منابع اطلاعاتی جمهوری اسلامی معمولا اصطلاح براندازی نرم را برای نامیدن فعالیت های سیاسی و تبلیغاتی علیه نظام به کار برده اند، در اطلاعیه سپاه پاسداران، این اصطلاح به انتشار مطالب مستهجن و خلاف عفت عمومی نیز اطلاق شده است.
اهداف شبکه های منهدم شده
اطلاعیه سپاه پاسداران شبکه های مورد نظر را متهم می کند که هدف آنها "اهانت و تقدس زدایی از اعتقادات مذهبی، توهین به قرآن کریم و معصومین، ترویج انواع انحرافات بسیار عمیق اخلاقی فردی و خانوادگی، تبلیغ جهت فروش دختران ایرانی، شکستن حریم خصوصی افراد، فیلمبرداری مخفیانه و ترغیب کاربران ایرانی به تولید محتوای مستهجن و ضد دینی" بوده است.
سهولت ایجاد وبلاگ های شخصی ارتباطات اینترنتی را توسعه داده است
مرکز بررسی جرائم سازمان یافته سایبری سپاه پاسداران می افزاید که عناصر اصلی و فعال در این شبکه ها که تعدادی از آنان در خارج سکونت داشته اند شناسایی، بازداشت و تحویل مقامات قضایی شده اند و وعده می دهد که در اطلاعیه های بعدی، اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه فعالیت و حمایت صورت گرفته از این شبکه ها را به اطلاع عموم برساند.
جرائم سایبری یا سایبرنتیک به آن دسته از تخلفات قانونی اطلاق می شود که با استفاده از اینترنت یا از طریق ارتباط اینترنتی وقوع می یابد.
دزدی آثار فرهنگی و علمی، وروزد غیر مجاز به سایت های اینترنتی، سرقت هویت افراد، اخاذی، کلاهبرداری، توهین و افترا، تهدید و مزاحمت شخصی، ترغیب به ارتکاب جرم، انتشار مطالب مغایر قوانین و مقررات، و فراهم کردن زمینه برقراری ارتباط و تبادل اطلاعات برای اقدامات غیرمجاز و غیرقانونی در بسیاری از کشورها از جمله ایران، جرم قابل پیگرد محسوب می شود.
در سال های اخیر و با گسترش دسترسی به اینترنت و سهولت ایجاد پایگاه های اطلاع رسانی و وبلاگ های شخصی، زمینه مساعدی برای ارتکاب این نوع جرائم فراهم آمده و در ایران نیز پیش از این خبرهایی در مورد قرار دادن غیر مجاز مطالب و تصاویر خلاف عفت عمومی و تصاویر و فیلم های گرفته شده از حریم خصوصی افراد در سایت های مختلف اینترنتی منتشر شده است.
در حال حاضر، بیشتر جرائم اینترنتی در ایران با استناد به قوانین عمومی و قانون مطبوعات، که نشریات الکترونیکی را نیز مشمول این قانون قرار می دهد، قابل پیگرد است و مجلس نیز لایحه جرائم رایانه ای را تصویب کرده که باید به تایید شورای نگهبان برسد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا - پرونده متهمان بازداشت شده به دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم رایانه ای و اینترنتی ارسال شده و پس از تکمیل پرونده، رسیدگی قضایی به این پرونده به زودی آغاز می شود.
سلام
گل کاشتين
خیلی خوشحالم که این بدسرشتان به گرداب خودشون می فتن خدا پشت و پناهتون به امید موفقیت ایران عزیز در سال جدید و آرزوی سلامتی برای رهبر عزیزمان
بسیار عالی
با سلام
من به مملکتم واقعاً افتخار میکنم که این گروه رو از بین بردند خیلی خوش حالم و باید تبریک گفت به نيروهاي اطلاعاتي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به خاطر این موفقعیت بزرگ از همینجا بهشون خسته نباشید میگم
khobe vali dar mogabele doshmanan kheli kam hast
vaghean khaste nabashin, keshvar haei europaei az tarigh in sayta che plhaei hangofti be jib mizanan va javonhaei bahosh va ba estedade ma ro kharab mikonan ona cheshme didane pishrafte iran va iranio nadaran
لطفا یه فکری هم برای این آشغالایی که تو yahoo360 خودفروشیشونو تبلیغ می کنن و آبروی ایرانی هارو می برن بکنید
شما رو به خدا اعدامشون کنید اونم نه یک بار 10 بار دمتون گرم
دستتون درد نکنه
اين سايت كه براي ما فيلتره.
من به عنوان یک ایرانی افتخار می کنم که افرادی این طور برای جوونای این مرز و بوم دل می سوزونند
درود به شما
ایران تکست رو چرا بستین ؟ این که هیچ دخلی به این مسائل نداشته اخهه قبل از بستن بهتره یه نگاه بندازین ببینین کجا رو میبندین بعد
ای ول بابا
شبکه و سایت بی بی سی فارسی متعلق به جمهوری اسلامی است.
سلام به شما افتخار آفرینان این وبلاگ هاشون هم داغون کردین؟
و قاتلوهم حتي لا تكون فتنه
افرین بر غیرت ایرانی لطفا ما رو در جریان این اخبار بگذارید
از این که می بینم برای اولین بار به جای زدن حرف های دهن پر کن ( ولی توخالی)، اقدامی عملی و قابل ستایش صورت گرفته است خوشحالم.
خیلی عالی بوده دمتون گرم خدا قوت منتظر خبرهای بعدی هستیم
خیلی عالی بوده دمتون گرم خدا قوت منتظر خبرهای بعدی هستیم
آفرين بر شما مردان ايران زمين
دستتون درد نکنه
سلام،یکی از دانشجوهای دانشگاه امام حسین(ع) هستم - چه نشسته اید که ما شبانه روز داریم زحمت میکشیم،خدا قبول کنه
احسنت چون این سایت داشت دیگه خیلی پرو میشد!
به نظر نمیرسه که این راه حلها روشهای بنیادی باشه. عادت شده که همیشه اطلاعات کم و ناقس در اختیار جامعه گداشته بشه و بعد بخواهیم که برای بدست آوردنشون راه های درست انتخاب بشه . ابتدا جایگزینهای مناسب برای این موارد باید باشه تا دوباره ریشه نکنه و سبز نشه. جای اینها را که از بین بردیم فضای جدید نشه برای سبز شدن موارد جدید.
دست مریزاد خدا قوت .
سلام
دستتون درد نكنه خيلي عاليه
واقا دورویی بعضی ها کثیف تر از استفاه از این سایتاست
مبارزه با فساد خیلی خوبه
سلام.دوستی که در مورد 360 نظر دادی.
با سلام خوب من میکروبیولوژی خوندم و از منظر خودم نگاه میکنم نمیشه بهشوت میکروب گفت چون میکروب رو نمیشه از نظر اندازه با چشم غیر مسلح دید اما انگل واژه مناسبیه.شاید تو قدم اول و برای نشان اقتدار خوب باشه اما به هیچ عنوان کافی نیست.یادمون نره و به خود غره نشین که مقام معظم رهبری در مورده تهجم و این جنگ فرهنگی چه تاکیداتی دارن.بهر حال وظیفه خود دونستم تشکر کنم.
سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستانه عزيز
با سلام وخسته نباشید
بابا ایول
من دررابطه انجام این عمل دونظر بیان می کنم
واقعاً دستتون درد نكنه . داشتند ايترنت رو نابود مي كردند . اجرتون با خوا و امام زمان
سربلند و بهروز....هروزتان نوروز